سه‌شنبه، 1 مهر 1399

سوال در مورد شکایت از روانپزشک

پرسش :

پدر ٥٩ ساله آلزایمری من روز سه شنبه به کلینیک یک روانپزشک برای اختلالات خواب و هزیان گویى هاى نیمه شب مراجعه میکند، پزشک قرص های قبلی را به سرعت کم می کند و سه قرص دیگر اضافه میکند بدون در نظر گرفتن سن بیمار و لزوم افزایش تدریجی داروی جدید؛ پدرم پس از یکبار مصرف داروها فردای آنروز به دلیل هزیان گویى دائمی، عدم کنترل ادرار، از دست دادن توان حرکتی به بیمارستان و بخش اعصاب روان منتقل می شود که پزشک مذکور در آن روز پزشک آن کال آن بیمارستان هم بود و سه بار هم از طریق اورژانس بخش هم اوراژنس روانی هم یکی از همکارانش با وی تماس گرفته میشود و او نه تنها به بیمارستان نمی آید بلکه با گفتن اینکه فلان دارو رو قطع کنید درست می‌شود مسئولیت را از سر خود باز میکند و از روز ٤ شنبه شب تا شنبه به دیدار مریض نمی آید که در این چند روز حال مریض رو به وخامت می گذارد… . سخن آخر: اینکه پدرم با پای خودش و در حالی که تمامی کارهای روزمره ی خود را انحام می داد به مطب پزشک رفت اما اکنون از انجام کوچکترین کارهای شخصی خود عاجز است و دچار هزیان گویى مکرر و از کار افتادگی کامل شده است حالا باید چیکار کرد لطفاً منو راهنمایی کنید؟

پاسخ :
شما میتوانید در این مورد با ارائه پرونده درمان و سایر مدارکی که در دست دارید از جمله استشهادیه همزمان در سازمان نظام پزشکی و دادگاه‌های عمومی اقامه دعوا کنید.

منبع: گروه حقوقی میزان