سه‌شنبه، 1 مهر 1399

سوال در مورد ثبت در پرونده نظام پزشکی

پرسش :

من پزشک هستم در مورد پرونده ایی به ده درصد دیه محکوم شدم. می خواستم بپرسم چنانچه از بیمه ام برای پرداخت استفاده کنم در پرونده ام در نظام پزشکی ثبت می شود؟ به نطر شما از اگر بیمه ام استفاده کنم یا خودم پرداخت کنم و از شاکی رضایت بگیرم تا در پرونده ام ثبت نشود؟ اگه گواهی عدم سوءپیشیه بگیرم اونجا هم ثبت می شود؟ ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ :
سوء پیشینه مربوطه به جرائم عمدی و محکومیت های موثر کیفری است. گواهی عدم سوء پیشینه برای محکومیت به 10 درصد دیه صادر نمی شود. خیر؛ پرداخت بیمه باعث درج تخلف در پرونده نظام پزشکی نمی‌شود.

منبع: گروه حقوقی میزان