سه‌شنبه، 1 مهر 1399

سوال در مورد شکایت از پزشک زیبایی

پرسش :

من جراحی فک زیبایی انجام دادم حالا از نتیجه ناراضی هستم. میتونم از دکترم شکایت کنم؟ و اگه رای دادگاه به نفع من نشود آیا اون دکتر میتونه از من اعاده حیثیت بکند؟

پاسخ :
بله. حق شکایت دارید اما بایستی مدارک و دلایل محکمه پسند در اختیار داشته باشید در غیر این صورت دعوای شما رد می شود. خیر ایشان نمی توانند برای اعاده حیثیت علیه شما اقدام کنند مگر اینکه با دلایل محکمه پسند نزد دادگاه احراز شود که شما قصد افترا علیه ایشان را داشته اید.

منبع: گروه حقوقی میزان