چهارشنبه، 2 مهر 1399

سوال در مورد چگونگی شکایت از پزشک

پرسش :

یک شنبه هفته گذشته همسرم در بیمارستان x بستری شدن برای عمل جراحی فتخ جداره شکم ایشون یکشنبه عمل جراحی رو انجام دادن و روز دوشنبه دچار تنگی نفس شدن و روز سه شنبه شکم ایشون باد کرد بعد از انجام سی تی اسکن ایشون به آی سی یو منتقل شدن ساعتی نگذشت که پزشک جراح ایشون دکتر x گفتن یا آمبولی ریه یا به داخل شکم موبوط هستش به این ترتیب مریض رو مجددا به اتاق عمل بردن به از چند ساعت متوجه شدیم که روده ایشون در عمل اول دچار پارگی شده و به طبع اون عفونت وارد بدن شده ایشون بعداز عمل سه روز در آی سی یو ماندن ولی مدیر فنی بیمارستان و پزشک زیر بار این خطا نمیرن و جراعت مجدد و تبعات بعدی آن برای مریض و انکار میکنند؛ همچنین هزینه تحمیل شده بر اینجانب رو کامل طلب میکنند.

پاسخ :
در این مورد مراجع مختلف برای حل اختلاف پیش بینی شده و اغلب وظایف آنها متفاوت می باشند از جمله دادگاههای عمومی، دادسرای ویژه پزشکی، شورای حل اختلاف پزشکی و سازمان نظام پزشکی. شما بهتر است ابتدائا شکایت خود را نزد سازمان نظام پزشکی محل مطرح کنید تا با استفاده از کارشناسان خود به این موضوع رسیدگی کند.

منبع: گروه حقوقی میزان