پنجشنبه، 24 مهر 1399

احکام امر به معروف و نهی از منکر | سوال یازده

پرسش :

صله رحم به چه چیز تحقق مى‌یابد؟ آیا رفت و آمد با خویشاوندان واجب است‌؟

پاسخ :
صله رحم، منحصر به رفت و آمد با خویشاوندان نیست؛ بلکه این عمل با هدیه دادن، میهمانى کردن، پیغام فرستادن، تماس تلفنى، سلام کردن و... نیز تحقق مى‌یابد. پس همین اندازه که قطع رحم نشود، کافى است.

منبع: رساله دانشجویی (پرسش‌ها و پاسخ‌های دانشجویی)، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی (دام ظله)، قم: بیان روشن، 1393.