پنجشنبه، 24 مهر 1399

نحوه اضافه کردن حقوق و دستمزد

پرسش :

آیا 15 درصد افزایش حقوق + 91 هزار باید و الزاماً بروی پایه حقوق اضافه بشود؟در شرکت ما بخشی از 15 درصد را به پایه اضافه میکنند و مابقی را در مزایا (حق جذب حق سرپرستی ..) اضافه میکنند. در جمع حقوق و مزایا مشکلی ایجاد نشده ولی پایه حقوق خیلی کم افزایش یافته است. این شکل از اضافه کردن حقوق بعد طرح طبقه بندی انجام میشود. آیا این روش قانونی میباشد؟ اگر خیر چه باید کرد؟

پاسخ :
مجموعِ افزایش 15 درصدی نسبت به پایه 98 و رقم ثابت 91 هزار تومانی، «مزدمبنای» کارگران محسوب می شود. لذا صرف این افزایش به هر روشی که باشد قانونی محسوب می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان