پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد فروش ملک به چند نفر

پرسش :

ما یک زمینی را خریداری نموده ایم به صورت قولنامه ای، به طوری که ما نفر پنجمی هستیم که زمین به او فروخته شده، و قولنامه های قبلی افراد مفقود شده است، و نفر اول(کسی که سند به نام او هست) که زمین را فروخته می گوید باید قولنامه های قبلی را بیاورید تا سند زمین را به نام بزنم، و ما چون اخرین نفر بوده ایم فقط اخرین قولنامه را داریم. اگه میشه منو راهنمایی کنید؟

پاسخ :
طبق قانون چنانچه فروشنده ملک را به چند نفر فروخته باشد در این صورت مالک خریدار اول است.

منبع: گروه حقوقی میزان