پنجشنبه، 24 مهر 1399

گذاشتن قرآن کریم در قفسه کتاب یا بر کرسى

پرسش :

آیا گذاشتن قرآن به عنوان یک کتاب مقدس آسمانى، در قفسه کتاب در کنار کتابهاى دنیوى جایز است‌؟ آیا این یک نوع اهانت به کتاب خداوند نیست‌؟ نظر جنابعالى چیست در مورد کسى که قرآن را روى کرسى خاص مى گذارد، به طور دایمى در کنار مصلایى که معمولاً در منزل خود در آنجا نماز مى گذارد، با توجه به این که مصلى و کرسى قر آن در روى زمین قراردارد؟

پاسخ :
بلى! جایز است و این اهانت به قرآن شمرده نمى شود. همچنین گذاشتن قرآن بر روى کرسى خاص اشکالى ندارد.

منبع: یکصد و یک سوال و جواب پیرامون حقوق مالکیت فکری از نگاه فقهی، محمد اسحاق فیاض، مترجم: سرور دانش، ناشر: دبیرخانه کنگره تجلیل از مقام علمی آیت الله العظمی فیاض، 1392 ش.