پنجشنبه، 24 مهر 1399

افشاى رسوایى‌هاى دشمنان اسلام

پرسش :

نظر جناب عالى چیست در مورد افشاى رسوایى‌هاى دشمنان اسلام از آمریکا و هم پیمانان آن و کسانى که در جهت آنان حرکت مى کنند اعم از حکومتها یا ملتها، مخصوصاً با توجه به این که نشر رسوایى‌هاى آنان در واقعیتهاى اجتماعى و در دنیاى سیاست، اقتصاد، استراتژى هاى صنعتى و هژمونى تجارتى، مى تواند ملت را با حیله ها و دسایس آنان آشنا گرداند؟

پاسخ :
این کار اشکالى ندارد اگر به صورت واقع بینانه و عینى انجام شود. بلى نسبت به ملت ها و طوایف ممکن است گاهى مفسده این عمل از مصلحت آن بیشتر باشد، مثل این که این نوع افشاگرى‌ها به تفرقه و نفاق بیشتر بین ملت ها و فرق مسلمان منجر گردد، با این که از سوى دیگر آنچه از نگاه شارع مهم و مطلوب است، وحدت صفوف مسلمین در برابر توطئه ها و برنامه هاى دشمنان است.

منبع: یکصد و یک سوال و جواب پیرامون حقوق مالکیت فکری از نگاه فقهی، محمد اسحاق فیاض، مترجم: سرور دانش، ناشر: دبیرخانه کنگره تجلیل از مقام علمی آیت الله العظمی فیاض، 1392 ش.