پنجشنبه، 24 مهر 1399

آموختن علوم دینى از طریق نوارهاى کاست

پرسش :

نظر جنابعالى چیست در مورد آموختن علوم دینى از طریق نوارهاى کاست بدون اشراف و نظارت استاد یا مدرس، با علم به این که برخى از درسها مانند عقاید و فلسفه پیچیدگى‌هایى دارد که موجب شبهه براى دانشجو مى گردد؟...

پاسخ :
آموختن درسى هاى دینى فقه و اصول و عقاید از طریق نوارهاى کاست اشکالى ندارد و هیچ فرقى ندارد که این درسها به طور مستقیم از استاد یا از طریق نوارهاى کاست فراگرفته شود. بلى اگر سطح علمى دانشجو ضعیف باشد به گونه اى که اگر براى او شبهه اعتقادى پدیدآید نتواند آن را دفع کند، بر او لازم است که در درسى هاى عقاید شرکت نکند، نه به طور مستقیم نزد استاد و نه از طریق نوارهاى کاست.

منبع: یکصد و یک سوال و جواب پیرامون حقوق مالکیت فکری از نگاه فقهی، محمد اسحاق فیاض، مترجم: سرور دانش، ناشر: دبیرخانه کنگره تجلیل از مقام علمی آیت الله العظمی فیاض، 1392 ش.