دوشنبه، 19 آبان 1399

اوصافی که اگر در مرد باشد، زن می‌تواند طلاق بگیرد

پرسش :

چطوری می توانم عسر و حرج را در دادگاه اثبات کنم چه مدارکی می خواهد؟

پاسخ :
برخی از مصادیق شایع عسر و حرج زن بدین شرح می باشند:

1. ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی؛

2. اعتیاد زوج به مواد مخدر یا مشروبات الکلی؛

3. محکومیت قطعی زوج به حبس 5 سال یا بیشتر؛

4. ضرب و شتم زوجه؛

5. ابتلا زوج به بیماری های صعب العلاج.

این در حالی است در هر موردی که در دادگاه ثابت شود که ادامه زندگی برای زن با رنج و مشقت همراه می باشد از موارد عسر و حرج محسوب گردیده و دادگاه حکم طلاق را صادر می نماید.

اما این امور به هر نحو مقتضی همچون شهادت شهود، اقرار، آزمایشات و گواهی های پزشکی قابل اثبات خواهند بود.

منبع: میزان آنلاین