جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل غسل: سوال پنجاه و هفت

پرسش :

حایضی که در حال سفر پاک می شود و دسترسی به آب برای غسل ندارد، وظیفه اش برای نماز چیست؟

پاسخ :
اگر موقع نماز باشد و وقت تنگ باشد و در وقت (داخل وقت) به مقصد یا به جایی که بتواند از آب برای غسل و وضو و طهارت لباس استفاده کند نمی رسد، باید یک تیمم بدل از غسل حیض کند و برای نماز وضو بگیردو با لباس پاک نمازش را بخواند واگر نمی تواند وضو هم بگیرد، یک تیمم بدل ازوضو هم بنماید. و اگر لباس پاک ندارد و تنها چادر پاک دارد لباس های نجس رابیرون بیاورد و با چادر پاک نماز بخواند.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام