جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل غسل: سوال شصت و یک

پرسش :

لکه خونی که پس از چند روز فاصله از عادت ماهیانه دیده می شود آیا جزو ایام عادت ماهیانه حساب می شود و یا اینکه حکم جداگانه ای دارد؟

پاسخ :
باید ایام عادت قبل را با چند روزی که پاکی در بین آن فاصله شده جمع کنید آن گاه:

الف) اگر مجموع آنها با خونی که مجددا دیده می شود ده روز باشد و سر ده روزخون قطع شود حکم حیض را دارد مثلا اگر ایام عادت سه روز بوده و پاکی بعد از آن پنج روز و خون مجدد دو روز (10=2+5+3) مجموعا حیض محسوب می شود.

ب) اگر دوران حیض و پاکی بعد از آن ده روز یا بیشتر باشد مثلا (7یا5+5) آنچه پس از آن دیده می شود استحاضه است.

​​​​​​​منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام