جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل غسل: سوال شصت و سه

پرسش :

در زمان پریود روز ششم پاک می شوم و غسل می کنم و در روز هفتم بعد از ظهرلکه کم رنگی می بینم، آیا باید در این میان نماز بخوانم؟

پاسخ :
چون اقل خون حیض سه روزو اکثر آن ده روز است تا قبل از پایان ده روز اگر لک ببینید باید حیض حساب کنید و برای آن غسل نمایید و در مورد سوال اگر می دانید که روز هفتم لک می بینید نماز خواندن قبل از آن لازم نیست و الا احتیاط آن است که پس ازپاک شدن در روز ششم، غسل نمایید و نماز خود را بخوانید، اگر احیانا" لک دیدید مجددا" غسل نمایید.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام