جمعه، 23 آبان 1399

حکم غسل های غیر صحیح در گذشته

پرسش :

اخیرا فهمیدم غسل هایی که انجام داده ام از اول باطل بوده است؛ آیا همه نمازهایی که خوانده ام و روزهایی که گرفته ام؛ باطل است؟.

پاسخ :
در فرض سوال هر مقدار از نماز را که یقین دارید با غسل باطل انجام داده‌ اید، باید دوباره بخوانید ولی با فرض اینکه هنگام انجام غسل اعتقاد به صحت آن بوده اعاده روزه لازم نیست و محکوم به صحت است.

منبع: حوزه نت