جمعه، 23 آبان 1399

حکم کفاره در صورت عذر شرعی بعد از ابطال عمدی روزه

پرسش :

چنانچه فرد روزه دار عمدا روزه ی خود را باطل نماید ولی بعد از آن عذری مانند سفر یا حیض پیش آید، وظیفه ی شخص در مورد کفاره چیست؟

پاسخ :
هرگاه روزه خود را عمداً باطل کند، بعد به مسافرت برود، کفّاره از او ساقط نمى‏ شود، ولى اگر عمداً روزه خود را باطل کند بعد عذرى مانند حیض یا نفاس یا بیمارى براى او پیدا شود کفّاره بر او واجب نیست.

منبع: سایت هدانا