يکشنبه، 25 آبان 1399

احکام قرآنی | استفتاء از آیت الله گلپایگانی (ره): سوال سی

پرسش :

شخصـى در منزل شراب مى خـورد و گاهگاهى در همان منزل، از قرآنى که در خانه دارد تلاوت مى کند،به او گفته مـى شـود در برابر ایـن قرآن معصیت نکـن، مى گوید به کسى مربـوط نیست، مـن هم شراب مى خورم و هـم قرآن مى خوانـم، حال ایـا مـى شـود ایـن قـرآن را از او گـرفت یا نه؟

پاسخ :
در فرض مرقوم گرفتـن قرآن مجید از او جایز نیست، همین قدر که او را نهى از منکر کنید و آیات را در حـرمت خمر به او تذکـر دهیـد، به تکلیف خود عمل کرده اید.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام