چهارشنبه، 12 آذر 1399

احکام متفرقه | سوال شصت و شش

پرسش :

شخصی که نذری با وقت معینی نموده، اگر در آن وقت معین، آن را ادا نکند، تکلیف چیست؟

پاسخ :
اگر صیغه نذر شرعی خوانده باشد در فرض سوال باید کفاره بپردازد و کفاره نذر عبارت است از: 60 روز پی در پی روزه گرفتن یا 60 مسکین را اطعام دادن، و می تواند به جای سیر کردن 60 فقیر به هر فقیری یک مد طعام (تقریبا 750 گرم گندم، آرد، برنج و ...) بدهد و اگر صیغه نذر را به فارسی یا عربی نخوانده است هر وقت به آن عمل کند اشکال ندارد.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام