چهارشنبه، 12 آذر 1399

دلیل گریه بیش از حد نوزاد

پرسش :

دلیل گریه بیش از حد نوزاد را توضیح دهید؟

پاسخ :
شدید گریه کردن نوزاد و طولانی شدن این فرایند در بسیاری از مواقع نشان‌دهنده گرسنگی نوزاد است. همچنین نفخ معده و سوختگی پا و عفونت‌های قارچی می‌توانند از علل گریه طولانی‌مدت نوزاد باشد که لازم است در ابتدا این موارد بررسی شود.

اگر با بررسی این موارد گریه نوزاد ادامه یافت باید با مراجعه به پزشک به دنبال بررسی سایر بیماری‌ها مانند انسداد روده یا چرخش روده بود. در اکثر مواقع گریه نوزاد به دلیل مشکلات ساده است لذا خانواده‌ها نباید نگرانی به خود راه دهند.

​​​​​​​منبع: www.hidoctor.ir