چهارشنبه، 12 آذر 1399

سوالات شایع جوش و آکنه صورت/ سوال نه

پرسش :

پدر من دارای جوشگاه های (جای جوش) زیادی بر روی صورت و بدنش می باشد. او می گوید که سابقا دچار نوعی آکنه به نام کونگلوباتا بوده است. آیا ممکن است من هم دچار چنین وضعیتی شوم؟

پاسخ :
آکنه کونگلوباتا یک نوع شدید آکنه است که می تواند باعث ایجاد جوشگاه های دائمی شود. این آکنه سبب ایجاد آبسه های عمیق و صدمات شدیدی در پوست می گردد.

معمولا تعداد زیادی جوش های سر سیاه بر روی صورت، گردن، قسمت های فوقانی بازوها و تنه تا باسن وجود دارد. در جاهایی که تعداد زیادی کومِدونها (نقطه شروع تمام انواع آکنه ها) در نزدیکی یکدیگر قرار می گیرند، ندول ها تشکیل می شوند. این ندول ها می توانند پاره یا زخمی شده و باعث بروز جوشگاه (جای جوش) شوند. این نوع آکنه معمولا در سنین ۱۸ تا ۴۰ سالگی، افرادی را گرفتار می سازد که قبلا دچار آکنه های متوسط یا شدیدی بوده اند. علت آن هنوز مشخص نشده است. شما باید در این مورد به پزشک خود اطلاع دهید تا بیشتر مراقب آکنه های شما باشد.

منبع: www.hidoctor.ir