چهارشنبه، 12 آذر 1399

سوالات شایع جوش و آکنه صورت/ سوال چهار

پرسش :

من اخیرا پی برده ام که دخترم به شیر و پنیر حساسیت دارد. آیا این حساسیت یا آلرژی می تواند باعث آکنه او شده باشد؟

پاسخ :
خیر . خیلی خوب بود اگر همه چیز به این سادگی ها باشد. اما تحقیقات نشان داده است که ارتباطی بین رژیم غذایی و بروز آکنه وجود ندارد. از آنجایی که پوست افرادی که دچار آکنه هستند، چرب تر می باشد ، منطقی است که فکر کنیم که کم کردن مصرف چربی ها و روغن ها می توانند به بهبود آکنه کمک نمایند. اما در واقع چنین نمی باشد. حتی اگر شما قادر به پیدا کردن علت بروز آکنه در دخترتان نباشید، عاقلانه است که شما درمان را برای او شروع نمایید.

منبع: www.hidoctor.ir