چهارشنبه، 12 آذر 1399

سوالات شایع جوش و آکنه صورت/ سوال یک

پرسش :

هر ماه درست قبل از شروع عادت ماهانه، چند جوش در اطراف چانه های من ایجاد می شوند. هیچ جای دیگری از بدن من به غیر از چانه ام جوش نمی زند، آیا این آکنه می باشد؟

پاسخ :
بله، احتمالا شما دچار آکنه هستید. آکنه بر اثر واکنش غیر طبیعی پوست به هورمون ها ایجاد می گردد، بنابراین تغییرات هورمونی که در هنگام پریود یا عادت ماهانه رخ می دهد، می تواند باعث بروز آکنه شود. نحوه ی درمان آکنه های شما که فقط برای چند روز ایجاد می شوند با کسانی که به طور دائمی دچار آکنه هستند متفاوت می باشد.

منبع: www.hidoctor.ir