چهارشنبه، 12 آذر 1399

سوالات شایع جوش و آکنه صورت/ سوال پنج

پرسش :

دختر من فقط ۹ سال دارد اما به نظر می رسد که در اطراف بینی او تعدادی دانه های سر سیاه وجود دارد. آیا اینها آکنه هستند؟ خود من هم قبلا آکنه داشته ام.

پاسخ :
به نظر می رسد که بلوغ دخترها امروزه خیلی زودتر اتفاق می افتد و بسیاری از دخترهای ۹ ساله شروع به تغییرات هورمونی می کنند. جوش های سر سیاه یکی از انواع جوش هایی می باشد که در آکنه رخ می دهد. بنابراین دختر شما دارای آکنه می باشد. تقریبا تمام نوجوانان در هنگام بلوغ دارای جوش های سرسیاه و سایر انواع جوش ها می شوند بنابراین ممکن است جوش های دختر شما بدتر نشوند. اما این ممکن است بستگی به جوش های شما در دوره ی جوانی تان داشته باشد.

پزشکان هنوز از نقش ژنها و توارث در بروز انواع آکنه و جوش مطلع نیستند اما در بعضی از خانواده ها دیده می شود که تعداد بیشتری از افراد دچار آکنه هستند. اگر شما قبلا دچار آکنه شدیدی بوده اید ارزشش را دارد که برای کم کردن تعداد جوش های سرسیاه دخترتان ، درمان های ساده ای را بکار ببرید.

منبع: www.hidoctor.ir