چهارشنبه، 12 آذر 1399

سوالات شایع جوش و آکنه صورت/ سوال هشت

پرسش :

حدود یکسال قبل من دچار جوش هایی در ناحیه ی پیشانی شدم سپس بعد از مدتی، قسمت های پایین تر صورتم و از یک ماه گذشته، چانه من پر از جوش شده است. به نظر می رسد که این جوش ها از بالا به پایین شروع به پیشرفت کرده اند، آیا این وضعیت طبیعی است؟

پاسخ :
اگر این اتفاق برای شما افتاده است پس طبیعی است. هیچ گاه خودتان را با دیگران مقایسه نکنید و نگران این نباشید که نحوه ی بروز آکنه در شما با دیگران فرق می کند.

دلیل اینکه چرا جوش های شما از بالا شروع شده اند و کم کم به پایین می آیند احتمالا این است که قسمت های مختلف صورت شما دارای میزان متفاوتی از Sebum (چربی) می باشد. پیشانی اغلب چرب تر از بقیه قسمت های بدن می باشد.

منبع: www.hidoctor.ir