دوشنبه، 24 آذر 1399

احکام خرید و فروش/ پرسش بیست و شش

پرسش :

درآمد شوهر من فقط از راه ربا و دریافت سود پول است و خرید خوراک و پوشاک خانواده را از همان پول انجام می دهد. وقتی هم به وی اعتراض می‌کنیم، می‌گوید شما به این امور کار نداشته باشید؛ جواب حلال و حرام آن را خودم می‌دهم. تکلیف ما چیست؟

پاسخ :
اگر آنچه را که می‌خرد به ذمّه بخرد و بعداً بهای آن را از حرام بدهد، مبیع حلال است؛ امّا اگر هنگام خرید قصد کرده است که از حرام بدهد حرام است. شما هم اگر علم داشته باشید به حرام بودن آن باید اجتناب کنید.

منبع: mojtabatehrani.com