پنجشنبه، 25 دی 1399
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

راهکارهایی برای درمان افسردگی

پرسش :

برای درمان افسردگی چه باید کرد؟


پاسخ :
هر شخصی ممکن است به دلایل ناکامی ها و شکست ها و یا از دست دادن فردی که دوستش دارد دچار افسردگی شود. افسردگی با غم و اندوه تفاوت دارد.
 

نشانه های افسردگی در انسان

تغییر افکار و احساسات و فاصله گرفتن از واقعیت مثلا احساس تنهایی در حالی که فرد محبوبیت در بین دوستان و اعضای خانواده اش دارد. احساس گناه کاذب، عصبانیت و تحریک پذیری، گرایش به انزواطلبی، رخوت و سستی در انجام کارهای روزمره، تغییر در اشتها و خواب، هیجان پایین، نادیده گرفتن نقاط مثبت و امیدوار کننده و یا بی ارزش کردن آنها برای کاهش این احساسات و درمان افسردگی تکالیف زیر پیشنهاد می شود که در صورت ادامه درمان گزارشی ار تکنیک های زیر باید همراه با وضعیت روحی روزانه فرستاده شود:

۱- تهیه گزارش وضعیت روحیه روزانه شامل ۴ مرحله:

الف. حادثه یا اتفاق یا خاطره ناراحت کننده

ب. احساس (غمگینی، ناامیدی، تنهایی، عصبانیت، گناه و خجالت، خشم ورنجش و دلخوری، اضطراب و نگرانی ترس و هراس شدید، احساس حقارت و ناشایسته بودن، احساس درماندگی

ج. پیدا کردن خطاهای شناختی ده گانه (ذکر شده در پایین)

د. تفکر منطقی

۲- تهیه لیستی از نکات مثبت و امیدوار کننده خود از نگاه خود یا دیگران (به دلیل اینکه فردی که در افسردگی به سر می برد هیچ نقطه مثبتی نمی بیند که نباید به افکاری که در این دوره دارد زیاد اعتماد کند) و زندگی حتی یک درصد تهیه گزارش از وضعیت روحی قبل و بعد مرور روزانه آن.

۳- ورزش و تحرکات بدنی ترجیحاً در جمع تهیه گزارش از وضعیت روحی قبل و بعد.

۴- پرهیز از مقایسه خود با دیگران.

۵- احترام گذاشن به خود و عدم سرزنش.

۶- تغییر موقعیت فیزیکی هنگام هجوم افکار مأیوس کننده تهیه گزارش از وضعیت روحی قبل و بعد تغییر( قطع افکار و رفتن به یک لحظه هواخوری یا خوردن میوه و باخودتان بگویید که بعداً دراین باره صحبت می کنم.

۷- پرهیز از تنهایی و برنامه ریزی روزانه.

۸- دیدن برنامه های طنز و مجلات طنز تغییر مکان زندگی مانند رفتن به بیرون همراه با فرزند و یا دوستان.

۹- شناسایی افکاری که باعث نا خوشایندی شما می شود و نوشتن آنها.

۱۰- استفاده از غذاهای پر کالری و آهن دار. قرص آهن پرهیز از خوردن غذاهای ادویه دار وپرهیز از نوشیدن کافئین، کاکائو چای و قهوه به خصوص در شب.

۱۱- تمرکزیابی و توجه گردانی و کنترل تفکر) قطع کردن و پرورش ندادن افکار منفی و پیش کشیدن یک خاطره و شناسایی افکار نگران کننده و نوشتن آن.

۱۲- استفاده از لباس ها رنگ روشن و عطر و تمیز و شاداب بودن.

منبع: www.soalcity.ir


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
پرسش و پاسخ مرتبط