پنجشنبه، 25 دی 1399

راهکارهایی برای دستیابی به شادی

پرسش :

چگونه شاد باشیم؟

پاسخ :
غلبه احساس شادی یا عدم آن، موضوعی است که به عوامل متعددی، از جمله طرز و نوع تفکر و همچنین سبک زندگی افراد بستگی دارد. در این رابطه توجه شما را به نکات زیر جلب می‌کنم؛

۱- برای شاد بودن دنبال دلیل نباشید. این فقدان شادمانی است که نیاز به ذلیل و علت دارد.

۲- از سختگیری نسبت به خود و دیگران اجتناب کنید.

۳- از اینکه به خود تلقین کنید که فرد شادی نیستید اجتناب کنید.

۴- از انجام کارهایی که به آنها رغبت ندارید فاصله بگیرید.

۵- ورزش؛ تفریح، مسافرت، پرورش گل و گیاه و... را فراموش نکنید. اصولا از هر کاری که امکان خلاقیت و نوآوری را برای شما مهیا می‌کند، استقبال کنید.

۶- از زندگی کردن در گذشته و آینده اجتناب نمایید. پس در زمان حال زندگی کنید و قاعده اینجا و اکنون را در زندگی خود تقویت نمایید.

۷- فضا و محیط زندگی خود را با بوی معطر( طبیعی مانند گل، گلاب، عطر و...) لذت بخش کنید.

۸- به خواب، استراحت و تغذیه خود اهتمام داشته باشید. (سعی کنید شبها زودتر و پیش از نیمه شب شرعی بخوابید و سحر خیزی را تجربه کنید)

۹- با دوستان صمیمی و مورد علاقه خود بیشتر ارتباط برقرار کنید.

۱۰- از خندیدن و لبخند زدن (حتی به صورت تصنعی و ظاهری) در طول روز غفلت نکنید.

۱۱- موفقیتهای خود را که در واقع نعمتهای الهی هستند را لیست کنید و روزانه مرور کنید.

۱۲- از نعمتهای الهی قدردانی و شکرگزاری به عمل بیاورید.

۱۳- در کارهای خیر و کمک به دیگران، پیش‌قدم باشید.

۱۴- در دامن طبیعت حضور پیدا کنید و از مناظر و مظاهر قدرت الهی لذت ببرید. موسیقی طبیعی مانند آواز پرندگان، صدای باد، صدای آب و...زمینه آرامش بیشتر شما را فراهم می‌کند.

۱۵- به خدای بزرگ توکل داشته باشید و زندگی خود را به حضرت رب بسپارید.

منبع: www.soalcity.ir