جمعه، 24 بهمن 1399

احکام مسائل متفرقه | صدقه: سوال پانزده

پرسش :

1. چنانچه شخصی تصمیم بر آن داشته باشد که از دارایی خودش، یک باب منزل‏‎ ‎‏مسکونی را، به عنوان صدقات به مصرف برساند. باتوجه به شرایط جامعه، از میان‏‎ ‎‏صدقات، چه نوع از آن از اهمّیت و پاداش بیشتری برخوردار است؟‏ ‏‏2. در رابطه با سؤال فوق، آیا شخص مذکور می تواند آن را به صورت شرطی،‏‎ ‎‏مشروط بر این که مادام الحیات، حق استفاده و فسخ را داشته باشد انتقال دهد؟ ‏

پاسخ :
پاسخ سوال 1:
‏‏بسمه تعالی، می توانید کسی را که نیاز به مسکن دارد، در آن اسکان دهید،‏‎ ‎‏به خصوص اگر از صلحا باشد.‏

پاسخ سوال 2:
‏‏بسمه تعالی، مانع ندارد.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.