دوشنبه، 11 اسفند 1399

احکام وقف | تولیت وقف: سوال بیست و هفت

پرسش :

زمین های موقوفه ای که در زمان محمدرضا خان، نود ساله با اجرتی کم، به مردم‏‎ ‎‏داده می شد. حال بعضی از افراد به همان نرخ قبلی، زمین های موقوفه را اجاره‏‎ ‎‏می کنند. در صورتی که بعضی از افراد هستند که با نرخ عادلانه برمی دارند، ولی‏‎ ‎‏صاحب و مستولی اولیه، حاضر به پس دادن، و یا اجرت بیشتر نمی شود. فتوای خود‏‎ ‎‏را بیان نمایید.‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، تصرف در موقوفه، باید با نظر متولی شرعی باشد. ‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.