دوشنبه، 11 اسفند 1399

احکام وقف | تولیت وقف: سوال شصت و یک

پرسش :

‏شخصی رقباتی را وقف و تولیت آن را پس از خود با شخص معین و پس از آن با‏‎ ‎‏اولاد ذکور و در صورت انقراض نسل ذکور، با اولاد اناث و در صورتی که مقطوع‏‎ ‎‏النسل باشد، با یک نفر حاکم شرع متبع عادل بلد طیبۀ قم قرار داده است. آیا ادارۀ‏‎ ‎‏اوقاف می تواند به عنوان متولی نسبت به وظایف تولیت قیام نماید؟ در غیر این‏‎ ‎‏صورت تولیت رقبات به عهده کیست؟‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، اگر نوبت تولیت به حاکم شرع رسیده، اداره اوقاف مطابق‏‎ ‎‏مقررات مجاز است.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.