دوشنبه، 11 اسفند 1399

امامی که در حال نماز عشا متوجه شود نماز مغربش را نخوانده

پرسش :

امامی در بین نماز جماعت در حالی که نماز قضای عشا را نیّت کرده و مأمومین نماز ادا می‌خوانند، ملتفت می‌شود که نماز قضای مغرب را نخوانده و ترتیب را رعایت نکرده. تکلیف چیست؟ اگر نماز قضای عشا را به‌خاطر این‌که جماعت مردم خراب نشود، تمام کند، نماز خودش و مأمومین چه حکمی دارد؟

پاسخ :
اگر قبل از رکوع رکعت چهارم بفهمد، باید به نماز مغرب عدول کند در غیر این صورت نمازش باطل است ولی نماز مأمومین صحیح است.

منبع: zanjani.net