دوشنبه، 11 اسفند 1399

اقتدا به شخص فاسق برای حفظ وحدت

پرسش :

آیا می‌توانیم برای حفظ وحدت و تعظیم شعائر اسلامی، پشت سر کسی که او را عادل نمی‌دانیم، نماز بخوانیم؟ آیا نمازهای گذشته را باید اعاده کرد؟

پاسخ :
اقتدا جایز نیست و نمازهایی که به این صورت بوده را باید اعاده کنید. البته می‌توانید پشت سر او فرادا نماز بخوانید مگر این‌که شهادت به عدالت او باشد که در این صورت اگر مفسدۀ مهمی نداشته باشد، از حضور در جماعت نیز -هرچند با آوردن عذر- اجتناب کنید.

منبع: zanjani.net