دوشنبه، 11 اسفند 1399

اقتدا به امام جماعت بدون احراز شرایط وی

پرسش :

آیا اقتدا به امام جماعتی که برخی شرایط او برای ما احراز نشده جایز است یا اساساً مشروع نیست؟ آیا اقتدا در چنین حالی با توجّه به ترک حمد و سوره، مصداق شکستن نماز محسوب نمی‌شود؟

پاسخ :
در صورت عدم احراز -نه احراز عدم- اقتدا کردن رجاءً مانعی ندارد و در فرض عدم صحت جماعت، اساساً نیّت نماز که مشروط بوده محقق نشده لذا اشکالی از این جهت نیست.

منبع: zanjani.net