چهارشنبه، 25 فروردين 1400

پرداخت حق‌الزحمه برای اقامۀ جماعت

پرسش :

پرداخت حق‌الزحمه به امام جماعت مدارس، ادارات و ... که نماز واجب خود را به همراه سایرین به جماعت می‌خوانند چه حکمی دارد؟

پاسخ :
اگر اجرت را گرفته و به جهت عمل به اجاره در نماز جماعت شرکت کرده یا به جهت تأمین نفقۀ واجب قصد اجرت می‌کند یا به جهت توسعۀ مستحب بر عیال است، اشکال ندارد و همچنین است اگر اخذ اجرت به جهت جماعت خواندن آن یا انتخاب این فرد از جماعت باشد.

منبع: zanjani.net