سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

تأخیر خون‌ریزی در صاحب عادت وقتیه

پرسش :

خانمی هرماه از ابتدای ماه تا پنج یا هفت روز خون می‌دیده است. در ماه اخیر از چهارم ماه به مدت پنج روز خون دیده و پاک شده و پس از پنج روز دوباره خون با صفات حیض دیده است. حال ایام عادت را باید چگونه محاسبه کند؟

پاسخ :
تمام خون‌های باصفت، حیض است و اگر مجموع آن بیشتر از ده روز طول بکشد به اندازۀ عادت یکی از خویشانش -در زمانی که هم‌سن وی بوده- را معیار قرار دهد و آن را حیض قرار دهد و بقیه استحاضه است.

منبع: zanjani.net