دوشنبه، 20 ارديبهشت 1400

شک در انجام صحیح بخشی از وضو و تیمم

پرسش :

اگر شک کنیم که وضو یا تیمم عضوی را صحیح انجام داده ایم یا خیر، تکلیف چیست؟

پاسخ :
اگر احتمال می‌دهید هنگام عمل حواستان بوده که مطابق وظیفه عمل کنید و بعد از اتمام عمل شک حاصل شده، به شک خود اعتنا نکنید، ولی اگر در بین خود وضو یا تیمم شک کنید باید مطابق احتیاط عمل کنید بنابراین در وضو نمی‌توانید به شستن قبلی اعضای مشکوک اکتفا کنید.

همچنین اگر این شستن دوباره با لحاظ شستن قبلی، شستن غیر وضویی حساب شود، نمی‌توانید از تری آن برای مسح استفاده کنید. در تیمم باید دوباره آن عضو مشکوک و عضو بعدی آن را مسح کنید.

منبع: zanjani.net