دوشنبه، 24 خرداد 1400

احتمال حدوث یا تشدید مرض با ایستادن در نماز

پرسش :

مکلفی که می‌تواند بایستد اما با ایستادن احتمال دارد بیمار شود یا بیماری‌اش تشدید شود، وظیفه‌اش چیست؟ اگر بتواند نماز را نشسته بخواند، اما احتمال حدوث یا تشدید مرض بدهد، می‌تواند خوابیده نماز بخواند؟

پاسخ :
اگر می‌ترسد که به واسطه ایستادن مریض شود یا مرضش تشدید شود یا ضرری به بدن او برسد می‌تواند نشسته نماز بخواند و اگر از نشستن هم بترسد می‌تواند خوابیده نماز بخواند.

منبع: zanjani.net