جمعه، 28 خرداد 1400

آیا سازمان ها و ارگان های دولتی حق تبلیغ برای کاندیداها را دارند؟

پرسش :

آیا در انتخابات، سازمان ها و ارگان های دولتی حق تبلیغ و حمایت از کاندیدای مورد نظرشان را دارند؟

پاسخ :
انجام هرگونه فعالیت تبلیغاتی از تاریخ اعلام رسمی اسامی نامزدها له یا علیه نامزدهای ریاست جمهوری از میز خطابه نمازجمعه و یا هر وسیله دیگری که جنبه رسمی و دولتی دارد و فعالیت کارمندان در ساعات اداری و همچنین استفاده از وسایل و سایر امکانات وزارتخانه ها و ادارات و شرکتهای دولتی و مؤسسات وابسته به دولت و نهادها و مؤسساتی که از بودجه عمومی (به هر مقدار) استفاده می کنند و همچنین دراختیار گذاشتن وسایل و امکانات مزبور ممنوع بوده و مرتکب، مجرم شناخته می شود.

مؤسسات و نهادهایی که دارایی آنان از اموال عمومی است، همانند بنیاد مستضعفان، مشمول ماده فوق می باشند. ادارات و سازمانها و ارگانهای دولتی و نهادها و اعضای آنها، با ذکر سمت خود حق ندارند له یا علیه هیچ یک از نامزدهای انتخاباتی اعلامیه، اطلاعیه، پلاکارد بدهند.

منبع: شبکه روشنگران فرهنگی