شنبه، 29 خرداد 1400

خونریزی مداوم بواسیر در حال نماز

پرسش :

کسی که خونریزی بواسیر و یا زخم بواسیر دارد و محل زخم، همیشه آلوده به خون است، حکم نمازش چیست؟ آیا می‌تواند در نماز جماعت شرکت کند؟

پاسخ :
اگر دانه‌های بواسیر بیرون نباشد باید تا حد امکان با بدن طاهر نماز بخواند و اگر حرجی نیست مانع خروج خون در حال نماز شود و اگر دانۀ بواسیر خارج است فقط خون محل و اطراف نزدیک آن‌که به صورت متعارف سرایت می‌کند برای نماز اشکال ندارد ولی باید مانع از سرایت خون به بقیۀ اعضا و لباس‌ها شود. با عمل به وظیفه فرقی بین نماز فرادا و جماعت نیست.

منبع: zanjani.net