شنبه، 29 خرداد 1400

تردید در بطلان نماز در یکی از دو لباس نمازگزار

پرسش :

نماز در دو لباسی که یقین دارد در یکی از آن‌ها نماز باطل خواهد بود، چگونه است؟

پاسخ :
اگر وجه باطل بودن نماز این است که می‌داند که یکی از دو لباس ابریشمی و یا طلاباف و یا غصبی است، باید عریان نماز بخواند و اگر می‌داند که یکی از دو لباس متنجّس و یا از اجزای حیوان حرام‌گوشت است در هر دو لباس به‌طور جداگانه نماز بخواند.

منبع: zanjani.net