شنبه، 29 خرداد 1400

تردید در نجاست یکی از دو لباس نمازگزار

پرسش :

اگر شخصی در نجاست یکی از دو لباسش مردد باشد چگونه باید نماز بخواند؟

پاسخ :
چنان‌چه وقت دارد باید با هر دو لباس نماز بخواند، ولی اگر وقت تنگ است چنان‌چه احتمال نجاست یکی بیشتر باشد یا نجاستش بیشتر یا شدیدتر باشد، (مثلاً به جهت ملاقات با ادرار نجس شده -که نیاز به دو بار شستن دارد- نه به مثل ملاقات با خون که با یک بار شستن پاک می‌شود) باید در لباس دیگر نماز بخواند و اگر از همۀ جهات هر دو لباس مانند هم هستند، با هر کدام نماز بخواند کافی است.

منبع: zanjani.net