پنجشنبه، 21 مرداد 1400

حکم پس گرفتن حق حضانتی که در مقابل مهریه بوده توسط پدر در صورت ازدواج زن

پرسش :

مردی همسرش را طلاق داده و همسر دخترش را به جای مهریه گرفته و حالا خانم ازدواج کرده. آیا مرد می تواند دخترش را که الان 7 سال دارد از همسر اوّلش بگیرد؟

پاسخ :
در صورتی که ماندن بچه در نزد زن مشکلی ایجاد نکند بهتر است با آن موافقت کند و اگر مشکلی ایجاد می کند احتیاط آن است که مهریه را بدهد و بچه را پس بگیرد.‌

منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)