چهارشنبه، 24 شهريور 1400

شرایط فروشنده و خریدار / بالغ بودن: سوال دو

پرسش :

سرپرست کودک در تصرفات مالی مانند خریدوفروش و ... چه کسی است؟

پاسخ :
سرپرستی بچه ­ی نابالغ، ابتدا با پدر یا اجداد پدری و سپس با قیّمی است که از طرف آن ها تعیین شده باشد و اگر این ها نباشند حاکم شرع مسئول رسیدگی به امور بچه خواهد بود و اگر هیچ یک از اینها نباشند یا رسیدگی نکنند، وظیفه­ ی مؤمنین است که به امور کودک نابالغ رسیدگی کنند؛ البته مؤمن عادل، مقدم بر مؤمن غیر عادل است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)