پنجشنبه، 25 شهريور 1400

احکام اجاره / موارد خاص در اجاره: سوال بیست و هفت

پرسش :

شخصی مغازه ای از موقوفات مسجد جامع را به مدّت معلومی اجاره کرده است، ولی بعد از انقضاء مدّت اجاره، علاوه بر اینکه چندسال است اجاره مغازه را نپرداخته است، از تخلیه آن هم خودداری می کند و در برابر تخلیه آن چند میلیون تومان می خواهد؛ آیا جایز است این مبلغ از اموال موقوفه مسجد به او پرداخت شود؟

پاسخ :
مستأجر بعد از پایان مدّت اجاره در عین مستأجره حقّی ندارد، بلکه بر او واجب است مغازه را تخلیه نموده و به متولّی آن تحویل دهد؛ ولی اگر از نظر قانونی حقّی برای او منظور شده، می تواند مطالبه کند و پرداخت آن از موقوفات مسجد مانعی ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)