پنجشنبه، 25 شهريور 1400

احکام سرقفلی / هزینه های ملک سرقفلی: سوال یک

پرسش :

شخصی مکان تجاری را اجاره کرده و مبلغی را برای حق سرقفلی به مالک آن پرداخته و هزینه زیادی را هم برای برق کشی و سنگ فرش و امور دیگر خرج کرده است؛ آیا مستأجر هنگام تخلیه می تواند هزینه هایی را که برای آن مکان کرده است، از صاحب ملک بخواهد؟

پاسخ :
اموالی که برای مکان استیجاری خرج شده، تابع قوانین جاری کشور و یا شرایط مذکور در ضمن عقد اجاره بین موجر و مستأجر است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)