شنبه، 27 شهريور 1400

احکام عزاداری / لباس عزاداری: سوال دو

پرسش :

برخی افراد از اول محرم تا آخر صفر به احترام عزای امام حسین (علیه السلام) لباس مشکی می پوشند. آیا این کار با اینکه دو ماه طول می کشد باز امر پسندیده ای بوده و کراهت ندارد؟

پاسخ :
پوشیدن لباس مشکی در ایام عزاداری خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام به منظور تعظیم شعائر الاهی و اظهار حزن و اندوه موجب ترتب ثواب الاهی است، در هر صورت کراهت پوشیدن لباس سیاه در غیر نماز ثابت نیست.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)