شنبه، 27 شهريور 1400

احکام عبادی عزاداری / کار کردن و تفریح در ایام عزاداری: سوال سه

پرسش :

آیا انجام تفریح هایی همچون شنا و گردش و تفریح در طبیعت و بازدید از اماکن تاریخی، یا انجام بازی های رایانه­ ای در ایام سوگواری اهل بیت (علیهم السلام) اشکال دارد؟

پاسخ :
اگر به قصد توهین و بی احترامی نباشد و عرفا هم توهین و سبک دانستن محسوب نشود، اشکال ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)

نظرات کاربران