شنبه، 27 شهريور 1400

شفاعت پیامبر(ص) از ابوطالب در قیامت

پرسش :

در منابع اهل سنت چه روایتى درباره شفاعت کردن پیامبر (صلی الله علیه و آله) از ابوطالب نقل شده است؟

پاسخ :
تمام رازى(1) در «فوائد» خود با سندش از عبدالله بن عمر نقل کرده است:

رسول خدا(صلى الله علیه و آله) فرمود: «إذا کان یوم القیامة شفعت لأبی واُمّی وعمّی أبی طالب وأخ لی کان فی الجاهلیّة»(2)؛

(در روز قیامت پدر و مادر و عمویم ابوطالب و برادرم که در زمان جاهلیّت بود را شفاعت مى کنم).

پی‌نوشت‌ها:
(1). تمام بن محمّد بن عبدالله رازى بجلى، متوفّاى 414.
(2). ذخائر العقبى، ص 7؛ تاریخ یعقوبى، ج 2، ص 26 [ج 2، ص 35].

منبع: گزیده ای جامع از الغدیر، محمد حسن شفیعی شاهرودی، قلم مکنون، قم، 1428 ه.ق، ص 698.