چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر در يك مكان دو نماز جمعه اقامه شود، در حالى كه امام جمعه مى داند اين كار خلاف شريعت است، آيا تقصير امام جمعه نيست كه باعث اقامه اين بدعت شده است، و اگر او مقصّر باشد از عدالت خارج مى شود؟

پاسخ :
جواب: هرگاه دو نماز جمعه در جايى بدون فاصله يك فرسخ خوانده شود، نماز دوّم باطل است و اگر كسى عالماً و عامداً اين كار را بكند، گنهكار است.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول