چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

دادگاه انتظامىِ سردفتران و دفترياران، به تخلّفات ادارى و انتظامى آنها رسيدگى مى كند. اگر متّهمى از هيأت رسيدگى به تخلّفات ادارى مذكور، درخواست كند كه در جلسه دادگاه انتظامى حاضر گرديده و جهت اثبات بى گناهى خود، مدارك و ادلّه تكميلى يا تفصيلى را حضوراً ارائه نمايد و چنانچهجديدى مطرح شود، پاسخگو باشد و از خود دفاع نمايد. در چنين حالتى آيا دادگاه انتظامى مى تواند بدون احضار متّهم، غياباً مبادرت به صدور رأى نمايد؟

پاسخ :
جواب: در اين گونه موارد چنانچه احتمال بدهد، دفاعيّات متّهم تأثيرى در حكم دارد بايد با حضور او رسيدگى شود
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول